Мина времето, когато най-актуалните послания върху тишъртите и суитшъртите бяха

...
Мина времето, когато най-актуалните послания върху тишъртите и суитшъртите бяха
Коментари Харесай

Mодата на усмихнатите дрехи

Мина времето, когато най-актуалните послания върху тишъртите и суитшъртите бяха леко груби или искрено нецензурни. Не ни стигат всички нерви, че и от облеклата на близките да лъха отрицателна сила...

 Задължителните облекла в пролетния дрешник
Задължителните облекла в пролетния дрешник

Цвят, жанр и въодушевление

Но към този момент все по-рядко облекла с сходни негативни надписи се намират по магазините. Те последователно, само че настъпателно се изместват от щастливите, положителни послания, задачата на които е да внесат малко въодушевление в всекидневието .

Публикация, споделена от ITKNIT (@paolam22) на Апр 4, 2018 в 12:35 PDT

Въпреки че едва ли ще ни се оправи деня, в случай че колежката е с тениска, на която написа " Good vibes " . Но въпреки всичко, наклонността е на разположение. А търговци споделят, че облекла с сходни надписи се търсят от ден на ден и повече.

А както знаем, търсенето дефинира предлагането. Така огромни, усмихнати човечета и още по-големи и ярки букви дебнат от всяка витрина. Не са изключение и откровените похвали , и то много нескромни - " Днес изглеждаш ужасно ", " Феноменална жена ".

Публикация, споделена от Halo Events (@haloeventdesign) на Апр 4, 2018 в 4:06 PDT

В това няма нищо неприятно. Но в случай че се замислим по-сериозно, дали тези надписи не компенсират една крещяща потребност от деликатност и благи думи , която доста от нас изпитваме? Цветовете също следват наклонността за позитивност. Акцентът и тази пролет е върху розовото, даже при мъжките дрехи.

Защото когато ни е шарено, занимателно и положително , всичко се приема някак по-лесно и животът върви по-леко. А преди време всичко стартира с артистичните чорапи Happy Socks. С тях демонстрираме, че не се одобряваме изключително насериозно и постоянно гледаме на света от занимателната му страна.

Публикация, споделена от MADESITA (@madesita_onlineshop) на Апр 4, 2018 в 4:00 PDT

Сега към този момент може да го създадем и с останалите елементи от облеклото си. Все по-лесно е безусловно да изкрещим на света, че се усещаме добре, щастливи сме и в положително въодушевление .

Дори просто да се опитваме да заблудим себе си и света, че е по този начин, отново е положително начало. Ако нямаме сходна дреха в дрешника, време е да се отправим на къс, само че потребен шопинг . А резултатът постоянно зависи и от настройката, написа The Guardian.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР