Мина се, не мина седмица от секс ваканцията на Григор

...
Мина се, не мина седмица от секс ваканцията на Григор
Коментари Харесай

Похотливата Гришовица хойка с милионер

Мина се, не мина седмица от секс ваканцията на Григор Димитров и Никол Шерцингер, и известната певица още веднъж бе хваната в крачка, научи HotArena. Преди дни папараците изловиха 39-годишната поп певица да хойка измежду нощ с прочут в елит средите милионер от Франция, до момента в който наш Гришо се поти на тенис в Щатите. Баровецът се споделя Жан-Бернар Фернандес-Висини, притежател на елитни заведения за хранене на френската ривиера и в Лондон. Двамата са били в една компания цяла вечер, а съгласно клюките на Острова са си разменяли прекомерно сластни погледи.

Забежката на Гришовица идва таман когато звездната двойка разтури подозренията, че връзката им се е разпаднала. Любовта им се носеше на вълни из медиите по време на почивката на италианския остров Капри. Десетки фрагменти запечатаха секс рандевуто на Никол и Гришо, за които от два месеца пълзяха клюки, че повече нямат бъдеще.

Но сега двамата още веднъж са хиляди километри – Димитров играе на шампионат в американската столица Вашингтон, а Шерцингер е жури в английския музикален конкурс „ Х-фактор ” в Лондон. Именно след едно от предаванията Гришовица хукнала след въпросния паралия Жан-Бернар. Смуглият французин е един от най-успешните управленци в ресторантьорския бизнес. Негово заведение е №1 в Кан и постоянно приема куп звезди, изключително по време на известния кино фестивал.

Оказва се, че Жан-Бернар постоянно бръмчи от френската ривиера до Лондон, където също има ресторант. Така Шерцингер се среща с милионера в британската столица, сякаш посредством техен общ другар. Появиха се фрагменти, на които двамата се гледат много палаво, без значение от нежното им другарство.
Разюзданата Гришовица си навлече много солени мнения в интернет. И то не толкоз поради това, че си прави чики-рики с непознат мъж, до момента в който обичаният й се поти на корта, написа " Уикенд ".

За Жан-Бернар се знае, че е някогашен брачен партньор на друга международно известна певица – Черил Ан от тогавашната женска тайфа „ Girls Aloud ”, която не се понася с Николчето. Работата е там, че преди няколко години Шерцингер измести Черил от мястото й в журито на „ Х-фактор ” и от този момент сред двете певици има люта омраза. Твърди се, че баровецът Жан-Бернар се изръсил 275 000 паунда за годежен диамантен пръстен, само че за зла неволя бракът му с Черил трае единствено година, преди да се разведат през 2015 година

В момента английската певица е щастлива с различен мъж, от който чака наследник. „ Навремето Никол първо й взе работата, в този момент май ще посегне на някогашния и мъж ”, възмущават се консервативни британци.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР