Мина много време от последния учебен звън. През това време

...
Мина много време от последния учебен звън. През това време
Коментари Харесай

15 септември идва: Родители, не забрaвяйте тези 9 неща

Мина доста време от последния образователен звън. През това време освен учениците излязоха от естествения учебен темп, само че и родителите. 
Ще ви помогнем, като ви напомним някои от нещата, които е значимо да следвате:
Отделяйте време за връзка - Лавирането сред всички отговорности по време на " тези месеци ", като домашното образование и работата от вкъщи принуди доста родители да се усещат уплашени от връщането на присъственото образование. Децата реагират по друг метод на срещата със своите съученици. И до момента в който някои са извънредно радостни от този факт, други са обезпокоени и уплашени и имат потребност от диалог.
Вкусотийки за обяд - Вероятно мина доста време, откогато за финален път приготвихте опакован обяд, благи родители. Освен да подадете на детето кутията за обяд, не забравяйте да сложите здравословна закуска, която би трябвало да включва свежи плодове или зеленчуци, месо, протеини и въглехидрати.
Връщане назад към режима - Започнете преди началото на образователната година да будите детето по-рано, с цел да свикне с ранното ставане и да не е стресираща внезапната промяна за детето.
Винаги в безопасност  - Вероятно в този момент в учебно заведение, детето ви ще има цялостен сюжет, който би трябвало да следва поради обстановката с COVID-19. Затова от по-рано може да го запознаете с какво ще се сблъска в действителност. Също по този начин може да ревизирате дали в стаята на ученика, мебелите - столът и бюрото са комфортни, поддържат вярната стойка на тялото и така нататък
 Дистанционно образование единствено по медицински аргументи, отсече МОН пред родители Дистанционно образование единствено по медицински аргументи, отсече МОН пред родители
Дистанционното образование ще бъде единствено по медицински аргументи. От МОН са останали безапелационни при срещата си с родители в министерството,...
Пригответе бонус ядене - По време на онлайн образованието детето постоянно имаше опция да огледа какво има в хладилника. За да не стои гладно и в учебно заведение, пригответе му още нещо, което да си хапне в дребното междучасие.
Освежете дрешника на детето - По този метод детето ще се усеща добре и със самочувствие измежду съучениците си.
Нови писалищен материали - Прегледайте ги, тъй като те се изхабяват най-бързо, а децата се нуждаят от тях всекидневно. 
Вечерята сигурно има значение - След дълъг ден, изпълнен с игри и учене, какъв по-хубав свършек на деня от това да се съберете всички членове на фамилията към масата и да си разказвате по какъв начин е минал деня на всеки. През пандемията до момента в който всички си бяхме вкъщи имаше време за диалози, само че за какво да не запазим тези мигове вечно.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР