Мина известно време, откакто имаше огромна сватба в шоубизнеса, но

...
Мина известно време, откакто имаше огромна сватба в шоубизнеса, но
Коментари Харесай

Вътре в предстоящата сватба на Дебелия Тони със списък с гости, изпълнен със звезди, и изпълнение на поп звезда от A-списъка

Мина известно време, откогато имаше голяма женитба в шоубизнеса, само че най-големият удар за 2024 година наподобява ще пристигна от малко евентуална звезда.

Най-добрият другар на Кейт Мос DJ Fat Tony разкри, че е съставил лист със звезди за сватбата си, който ще включва осъществяване на Кайли Миноуг.

Дисковият жокей с положителни връзки е предложил брак на дългогодишния си сътрудник Ставрос Агапиу в Ню Йорк през октомври и към този момент е помолил Бой Джордж да бъде негов кум.

Разговаряйки с комиците Джеймс Бар и Дан Хъдсън в подкаста A Gay and A Nongay, излязъл през днешния ден (27-ми), той сподели: „ Кайли ще пее. Тя към този момент го сподели. Да, вярвате или не.

„ Моят кум е Бой Джордж. Попитах го оня ден, тъй като той е един от най-старите ми другари в живота и е претърпял толкоз доста с мен и е цялостен ****.

„ Dior вършат костюмите и не мисля, че разполагат с задоволително плат за това. “

Сигурно ще има още доста огромни имена, защото той счита всички от Дейвид Уолямс, Беки Хил, Давина МакКол и Лулу до М...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР