MILWAUKEE – Sen. Джей Ди Ванс, бившият вицепрезидент на президента

...
MILWAUKEE – Sen. Джей Ди Ванс, бившият вицепрезидент на президента
Коментари Харесай

Избраният от Тръмп вицепрезидент Джей Ди Ванс обещава да се „посвети на работещия човек“, докато популизмът заема централно място в RNC

MILWAUKEE – Sen. Джей Ди Ванс, някогашният вицепрезидент на президента Доналд Тръмп в конкуренцията за Белия дом през 2024 година, изрази популистки звук, когато публично одобри номинацията за вицепрезидент на Републиканската партия в сряда вечерта, обещавайки, че ще бъде вицепрезидент, който „ в никакъв случай не не помни “ от кое място е пристигнал от.

Изнасяйки благодарствената си тирада два дни откакто Тръмп назначи 39-годишния сенатор от Охайо за собствен вицепрезидент, Ванс сподели, че конвенцията на Републиканската партия отбелязва „ празник на това, което в миналото е била Америка, и с Божията берекет, това, което скоро ще бъде още веднъж. "

" Това е увещание за свещения дълг, който имаме да запазим американския опит, да изберем нов път за нашите деца и внуци, " добави той.

Ванс – който разказа Републиканската партия като „ обединена в нашата обич към тази страна и ангажирана със свободата на словото и открития продан на хрумвания “ за идващите четири години – отраз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР