МИЛУОКИ, Уисконсин – кампанията и Републиканският национален комитет подчертаха, че

...
МИЛУОКИ, Уисконсин – кампанията и Републиканският национален комитет подчертаха, че
Коментари Харесай

Кампанията на Тръмп, RNC подчертават, че конгресът на GOP трябва да „продължи“ след опита за убийство на бившия президент

МИЛУОКИ, Уисконсин – акцията и Републиканският народен комитет подчертаха, че конгресът на партията ще „ продължи “ след опит за ликвидиране на някогашния президент на митинга му в Пенсилвания.

Но двама висши политически съветници на Тръмп споделят на личния състав да стои надалеч от офисите на акцията, до момента в който се правят оценка местата и се ускорява въоръжената защита.

„ Президентът Тръмп чака с неспокойствие да се причисли към всички вас в Милуоки, до момента в който продължаваме с нашия конгрес, с цел да го предлагаме за 47-ия президент на Съединените щати “, споделиха взаимните ръководители на акцията на Тръмп Сузи Уайлс и Крис ЛаЧивита в изказване в събота вечерта, няколко часа след стрелбата на митинга в Бътлър, Пенсилвания.

Изявлението беше подписано и от ръководителя на Републиканския народен комитет Майкъл Уотли и съпредседателя Лара Тръмп, някогашен снаха на президента.

Външен аспект на Fiserv Forum, където стартира Националният конгрес н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР