Милко Калайджиев и Мира, които имат редица хитови дуети в

...
Милко Калайджиев и Мира, които имат редица хитови дуети в
Коментари Харесай

Мира за Милко Калайджиев: Как ще съм му била любовница – та той ми е като баща!


Милко Калайджиев и Мира, които имат редица хитови дуети в предишното, както и общ албум, оповестиха, че се събират за ново парче. Двамата ще работят отново дружно, след 20 години спиране.

 

Новината заяви Мира, като показа и фотография в обществената мрежа, евентуално от клипа към новия дует с Милко. Певицата се похвали, че видеото към този момент е снимано и с сътрудника й доста се вълнуват, че напълно скоро ще показват поредна обща ария. „ Тази ария не е просто ария за нас, а събитие! “, разгласи изпълнителката.

Именно Милко е откривателят на Мира, както и на доста други попфолк звезди като Преслава и Галена. Тъкмо той дава летящ старт на кариерата на Мира, като първо я показва в „ Пайнер “, а по-късно осъществят емблематичните си дуети „ Хей, дребната “, „ Ах, леле “ и други. Когато дебютира на сцената, тя е още ученичка. През 2002 година излиза и дуетният им албум „ Тарикат и тарикатка “. Мира нееднократно е споделяла какъв брой доста е научила от Милко в професионално отношение, за което и му е признателна. През годините тя изрично е оборвала слуха, че е имала интимни връзки с него. „ Как ще съм му била държанка – та аз бях дете, като се запознахме. Винаги съм го възприемала като мой настойник, като втори татко ”, отсича Мира.

 

8

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР