Милица Стойчева е Девойка Кюстендилска пролет 2018. Тя е 16-годишна

...
Милица Стойчева е Девойка Кюстендилска пролет 2018. Тя е 16-годишна
Коментари Харесай

Милица Стойчева е Девойка Кюстендилска пролет 2018

Милица Стойчева е " Девойка Кюстендилска пролет 2018 " . Тя е 16-годишна ученичка от ПГИМ „ Йордан Захариев ". Наградата на победителката връчи кметът Петър Паунов .  Милица получи 1500 лева от Община Кюстендил.

„ Изобщо не чаках, че ще печеля и съм доста щастлива . Благодаря на фамилията ми на приятелите и на журито. Тази победа е за всички участнички. За състезанието се записах непринудено. Занимавала съм се с национални танци, скоро се надявам да се занимавам и с актьорско майсторство. Голямата фантазия ми е да стана актриса. Пожелавам на кюстендилци да имат доста усмивки, да се радват на всички моменти и да бъдат все по този начин красиви и положителни ”, съобщи след състезанието " Девойка Кюстендилска пролет 2018 " Милица Стойчева.
 Кметът Петър Паунов награди победителката Община Кюстендил
Подгласнички на Милица станаха  Ивана Митрева и Виктория Стойчко ва. Те получиха по 850 лева от Община Кюстендил. " Момиче на публиката " стана Савина Димитрова , за която премията също бе 850 лева
 Победителките в състезанието Община Кюстендил
   
 
Публикувахте от в 17 март 2018 година  
 Победителките в състезанието Влади Владимиров, Дарик
Над 1000 души гледаха състезанието театър на пл. " Велбъжд ". Водещи на програмата бяха актьорите  Диана Любенова и Станимир Гъмов , а присъединяване в нея взеха известните реализатори Тита, Стивън Ачикор и Дичо.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР