Милица Гладнишка разкри факти за най-трудния си период, свързан с

...
Милица Гладнишка разкри факти за най-трудния си период, свързан с
Коментари Харесай

Милица Гладнишка за тежък период: Седем играехме пред двама

Милица Гладнишка разкри обстоятелства за най-трудния си интервал, обвързван с професионалната кариера.

" Когато имаше рецесия в изкуството, беше тежко, защото седем играехме пред двама. Естествено, че се бях депресирала, до момента в който не ми звънна един мой сътрудник Жоро и ми сподели, че търси хора за план " Пеещи сервитьори ", показа актрисата.

" Тогава се срещнах с Живко Петров. Изпях една ария на Тина Търнър, взеха ме и започнах да пея пред повече хора. Сервитьорството и пеенето са велики специалности ", съобщи Гладнишка. " Когато имаше резервации, напряко се разтрепервах ".

Детската фантазия на пеещата актриса е била да стане палеонтолог, археолог, космонавт или да написа книги, въпреки че не я бивало доста в писането. " Ставаше ми неприятно в колата от дребна и разбрах, че няма да стана космонавт. Дори и в този момент, като взема остро завоя, ми става неприятно ", признава тя.

Любопитна история за произхода на семейството си описа Гладнишка. Дядо ѝ се преместил в ново село. Всички отишли да секат дърва, а той седял и гледал. Когато някой се провикнал с въпроса за какво не сече, той отвърнал " Ами какво да върша? Тя, секирата, гладна, магарето - гладно. Как да работя? " Така дядото се сдобил с прозвището " Гладника ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР