Милица Гладнишка е отслабнала с цели 25 килограма. С това

...
Милица Гладнишка е отслабнала с цели 25 килограма. С това
Коментари Харесай

Как Милица Гладнишка свали 25 килограма

Милица Гладнишка е отслабнала с цели 25 кг. С това самопризнание актрисата с музикален гений съкруши и феновете, и водещия Герасим Георгиев-Геро секунди преди да влезе в облика на 100 Кила и да рапира до певицата Лора Караджова в шоуто „ Като две капки вода ”.

Открай време има спекулации за визията на Милица. И тя самата се натъквала на публикации за отслабването си, без да е взимала присъединяване в тях, въпреки че създавали това усещане. Е, към този момент няма място за клюки и догатки. Милица разяснява тематиката с присъщото си възприятие за комизъм и в един миг дори остави безгласен Геро, който също толкоз бързо реагира на смешки и закачки.

„ Как ще го докараме 100 Кила? Давам ти 50 от моите ”, подхвана Геро, като надали е очаквал, че ще провокира признание с необятна усмивка. „ Не! Само 30 ми трябват, умерено. Даже 25 ”, сподели Милица. Геро незабавно се включи в новата тематика за отслабването на колежката си, като посочи, че й прави похвали, само че тя в действителност се е стопила. „ Смятай. Сега съм 75. Колко би трябвало да съм била, с цел да съм се стопила? ”, съобщи Милица отново с необятна усмивка, при което Геро се измъкна с отговора – 78. Актрисата благодари, а водещият продължи с въпрос на какво дължи отслабването си – фитнес, диети или секс. Не, на нито едното, отвърна Милица през смях. И в това си приличали, посочи Геро. А пък Милица заключи: „ Ей по този начин ”. След като стана ясно с какъв брой кг е отслабнала актрисата и какъв брой тежи в този момент, Геро върна тематиката за идното й показване като 100 Кила. Защо му викали 100 Кила Майка, а не 100 Кила Татко. „ Ами тъй като е подобен, съгласно мен, майка на всички хора. Той е добър, грижлив, ще те заведе на ваучър, ще те достави с шпек. Разбираш ли? Няма да те остави гладен ”, отговори Милица и разсмя водещия, както и целия екип, писа Уикенд.

Актрисата е коментирала и съществено тематиката за отслабването си. През декември предходната година Милица разиска при своя медийна изява подправените вести и даде образец по какъв начин се натъквала на публикации за отслабването й, които създавали усещането, че взела участие в тях. Даже се цитирали подправени диети, представяни като нейни. Много хора писали на актрисата дали е правилно, че са толкоз ефикасни, дали да ги пробват. Случвало се като я видят онлайн да бележит какъв брой е отслабнала, а пък в действителност на екран човек наподобява доста наедрял. Тя не спазвала диети, показа тогава Милица. Все отново този понеделник тя призна, че е свалила няколко кг. Отслабването й се дължи най-много на забързания й метод на живот. Така че почнало още преди пандемията, през 2019 година

„ Диетата, от която отслабнах, включваше работа в театъра от 10 сутринта до 18 часа вечерта, с една лека отмора за обяд, в която не можеш да се натъпчеш, ядеш единствено една чорба, тъй като по-късно се връщаш да крещиш, да се търкаляш по сцената. Вечер сме доста изморени, пием по една бира и лягаме и по този начин два месеца ”, даде рецептата сии Милица Гладнишка. Тогава тя репетирала „ Последният човек ” на Веселка Кунчева, зрелище по Джордж Оруел.

В идващите дни за Милица отново се обрисува претрупан график, макар пандемията. Актрисата, която неотдавна показа песента „ Завръщане ”, приготвя план с Ненчо Балабанов и Русенската опера. Предстоят усилени подготовки. „ Между „ Капките ” ще търча до Русе, само че пък аз толкоз обичам да карам кола. Нямам самообладание. Понякога обикалям сама по този начин нощем улиците, единствено и единствено да карам ”, разкри Милица Гладнишка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР