Милица Гладнишка е еднакво добра на музикалната и театралната сцена,

...
Милица Гладнишка е еднакво добра на музикалната и театралната сцена,
Коментари Харесай

Мъж-мечта! Ето го 10 години по-младото гадже на Милица Гладнишка (СНИМКИ)

Милица Гладнишка е еднообразно добра на музикалната и театралната сцена, а мощният й комедиен гений не остава неусетен и тя бързо се трансформира в фаворитка на публиката. За персоналния живот на звездата от „ Етажна благосъстоятелност “ обаче не се знае съвсем нищо. Гладнишка крие своя „ сътрудник в живота ”, както го назовава, към този момент 11 години.

За него лъчезарната актриса е издавала, че е сътрудник, споделя се Иван и я разсмива от заран до вечер. Въпреки че отхвърля да разкрие самоличността му, в актьорските среди се приказва, че мъжът на сърцето й е по-младият с десетилетие Иван Велчев, с който си партнират и в работата.

 Милица Гладнишка и Иван

„ Не мисля, че актьорът би трябвало да споделя персоналния си живот. Фокусът би трябвало да е върху работата му ”, отсича Милица, която на 3 юни ще чества 47-мия си рожден ден. Тя не отхвърля, че е щастлива и в любовта, и в специалността. Тъкмо те изпълват живота й, след края на извънредно тежкия интервал, в който даже я спохождали мисли за самоубийство. За мъжа до себе си споделя единствено, че носи името Иван и двамата си пасват идеално.

„ Оказа се, че нашата връзка е кармична, т.е. няма изплъзване. Аз пробвах всичко. Да не пребивавам в нас два месеца, до момента в който преговарям. Да кача килограми, покрай 90. Не, не става. Той не си потегля ”, споделя Милица в типично шеговития си жанр. Изглежда с Иван фактически имат мощна връзка, както и доста общо между тях. Той чества рожден ден на 4 юни, ден след нея, срещат се около работата, с еднообразно ентусиазъм се занимават с музика и актьорство.

 Милица и Иван

Приличат си и по неподражаемото и неизчерпаемо възприятие за комизъм. „ Не съм си мислила, че толкоз доста ще се дръзвам с моя сътрудник в живота. Със ставането той стартира да прави неща, от които аз пръхвам ”, отбелязва Милица. Иван, който също е артист, артист и се занимава интензивно с озвучаване на филми, сериали и реклами, бил толкоз добър подражател, че умеел да пресъздава гласовете на всичките им сътрудници от дублажа.

„ Забавлявам се от заран до вечер с него ”, сияе Милица. С Иван си наподобяват и по скромността. Актрисата в никакъв случай не е умела да се бута в подобаващите среди или измежду мощните на деня, тъй че да извлече полза за себе си. По тази причина даже не може да откри спонсор за някои от концепциите си за бъдещи планове. Любимият й бил същият. Толкова непретенциозен, че постоянно отказвал, когато половинката му предложила да отидат дружно на някое светско събитие и просто да го показа на този или оня, без никакви подмятания или скрити намерения.

„ Рядко попадаш на такива хора, които са великодушни, не завиждат, не желаят да се бутат ”, споделя Милица и добавя, че Иван не е и ревностен, което е другото му положително качество. Той е измежду околните й, които й помагнаха да се съвземе след серията от загуби, които я опустошиха при започване на 2019 година Милица загуби баба си, на която е кръстена, майка си Виолета – единствената жена тромпетистка в България, кучето Роки, та дори и 14-годишната си котка Зина. Актрисата и сестра й Емилия, която е виолистка в операта в Грац, имаха извънредно мощна връзка с баба си и майка си. Четирите дами се справяха сами, откакто преди години умира бащата на двете сестри. Тогава Виолета не посочила срутва, който настъпил в нея. По това си наподобяват с Милица, която постоянно е затаявала сълзите си, когато е ставало дума за тежките моменти в живота й.

„ Случи ми се в доста къс интервал да изгубя баба ми, предходния ден да схвана, че майка ми е болна от рак и й остават осем месеца. Да го укривам от нея. Да укривам от нея, че баба ми е умряла, до момента в който й създадат първата интервенция ”, разказвала е Милица. Голяма опора тогава били сестра й, която също понесла тежко протичащото се, обичаният й Иван и приятелите им. Въпреки поддръжката им, на Милица й било доста мъчно. Връхлитали я въпроси за смисъла на тъгата, която изпитвала, на живота, за разделите. В най-мрачните й дни другояче постоянно усмихнатата актриса я спохождали мисли за самоубийство.

„ Мислила съм, да, тъй като в един миг се уморяваш от битката, от гибелта към теб. Това те оставя самичък и си казваш: „ Е, ми, не желая да се боря към този момент! Да, хубаво беше ”, признава е Милица. В тези моменти не я задържали даже дребните наслади в живота – прекрасен филм, естествени красоти… Започвала да счита, че може и без тях. От клопката на тежките мисли се измъквала, припомняйки си, че родителите й са живели, борили са се и са се жертвали, поради нея, с цел да е добре. Дори с последния си мирис майка й се тревожела за нея. Виолета получила емболия. Милица я държала, с цел да й оказва помощ да диша, само че майка й от ден на ден се затруднявала. Накрая, с прекъсвания й споделила: „ Мице, не се притеснявай! Ще се оправя ”.

Така че Милица знаела, че захвърли ли живота си, би означавало, че захвърля и този на околните си, които са го посветили на нея и сестра й. Освен това актрисата всеки път си е припомняла, че е имала прелестни татко, майка, баба, които са нейните герои. Много хора нямат това благополучие. „ Но останеш ли самичък е ужасно ”, признава Гладнишка. Тя разкрила избавление при приятелите и в работата си. Напоследък Милица фактически не се стопира. Тя се изявява в музикалните спектакли „ Някъде накрай света ” и „ Мелофобия ”, в които си партнира и с обичания с Иван Велчев.

През април актрисата провокира възторг дружно с Люси Дяковска по време на Музикалните празници „ Златната Диана ” в Ямбол, където пяха вечнте шлагери на АББА под съпровода на Плевенската филхармония. Всяка седмица пък разсмива феновете на Нова телевизия в тандем с сътрудника си Китодар Тодоров, с който водят „ Веселите диспути ” в предаването „ На кафе ”. На 1 юли пък Милица, обичаният Иван Велчев и сътрудника им Николай Воденичаров ще се изяват на сцената на фестивала „ Джаз под звездите на Деветашкото плато ”, написа HotArena.net.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР