Милиони зрители по целия свят гледаха съдебната битка между холивудските

...
Милиони зрители по целия свят гледаха съдебната битка между холивудските
Коментари Харесай

Колко много си приличат Ева Лонгория и Камил Васкес

Милиони фенове по целия свят гледаха правосъдната борба сред холивудските звезди в " тежка категория " Джони Деп и Амбър Хърд. Освен тях двамата обаче, нова звезда влезе в светлината на прожекторите: бранителят на артиста Камил Васкес.
 Камил Васкес, Джони Деп и за какво адвокатката му се трансформира в интернет звезда
Адвокатката на Джони Деп, за която всички приказват

Коя е Камил Васкес

37-годишната адвокатка от Калифорния се трансформира в несъзнателна партньорка в " шоуто ", печелейки многочислени почитатели с острия си правосъден жанр. С шеметна скорост в обществените мрежи започнаха да се популяризират тениски с нейното име и възхваляващи я хаштагове.

Затова и не сме сюрпризирани, че вдъхновяващата история на Камил Васкес може скоро да се появи на огромния екран. Адвокатката неотдавна беше интервюирана от Марио Лопес от Access Hollywood и тя разкри, че би желала Ева Лонгория да я изиграе в евентуален филм или ефирен сериал.

Любимата на почитателите адвокатка, която в този момент проправя пътя за новото потомство латиноамериканци, беседва с HOLA Съединени американски щати за фамилията, образованието, кариерата и поддръжката, която получава от родителите си, до момента в който си проправя път като юрист. Тя не пропуща да опише и какъв брой щастлива и удовлетворена се усеща, че е съумяла да помогне на Джони Деп да си върне живота назад и най-сетне да почисти репутацията си.

Адвокатката показа, че артистът е безпределно признателен на нея и сътрудниците ѝ за всичко, което са създали за него.
 Камил Васкес, Brown Rudnick и покачването ѝ след делото на Джони Деп
Какво завоюва адвокатката на Джони Деп от делото

Камил Васкес - нагоре и единствено нагоре

Родена в Сан Франциско от родители с колумбийско и кубинско родословие, Васкес приключва Университета на Южна Калифорния през 2006 година, а през 2010 година - Югозападното юридическо учебно заведение в Лос Анджелис. През последните четири години е помощник в Brown Rudnick, а неотдавна и пълновръстен сътрудник.

Изглежда, че историята на Камил може да бъде разказана и в Холивуд, като Лопес я пита кой съгласно нея би бил подобаващ за нейната роля.

" Мисля, че би трябвало да оставя това на кастинг шефовете, те получават доста пари за това ", с усмивка дава отговор Камил, преди да спомене някои от обичаните си латиноактриси.

" Не знам, може би някоя прелестна латиноамериканска актриса, като Салма Хайек или Ева Лонгория. Имаше някои хора, които споделиха, че наподобявам малко на Ева ", признва Камил, описвайки Лонгория като " блага ".

Феновете на адвокатката незабавно акцентираха приликата й с Лонгория, като разгласиха фотоси на двете и споделиха вълнението си от опцията за евентуален филм.

" Искам сериал на Netflix за процеса на Деп с Ева Лонгория, която крещи несъгласие, защото Камил Васкес е просто невероятна ", написа един човек в Twitter, до момента в който различен разяснява " Ако в миналото създадат филм за това, имаме потребност от Ева Лонгория да играе Камил. "
 Джони Деп, Камил Васкес и новината, че адвокатката ще поеме отбраната и в новото му дело
Джони Деп и Камил Васкес - още веднъж един до друг

Ще му завоюва ли победа и този път

Дали сходна продукция ще се случи и би ли се съгласила Ева Лонгория да играе Камил Васкес, следва да разберем.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР