Милиони се включиха днес, за да гледат второто по рода

...
Милиони се включиха днес, за да гледат второто по рода
Коментари Харесай

Какво мислите за коледното послание на краля? Изкажете мнението си

Милиони се включиха през днешния ден, с цел да гледат второто по рода си коледно обръщение на крал Чарлз – само че какво смятате за това?

Много неща се случиха в света, откогато ръководещият монарх произнесе първият му монолог за коледните празници, в който той отдаде респект на починалата си майка кралица Елизабет II и - злокобно отразявайки тазгодишната икономическа бедност - приказва за " огромното безпокойствие и компликации " на тези, които се борят да " заплащат сметките си и да запазят фамилиите си нахранени и топли '.

Това беше много наситена със събития 2023 година за монархията с коронацията на крал Чарлз и кралица Камила в Уестминстърското абатство през май – първата от съвсем 70 години. Мнозина имат вяра, че кралят се е настанил добре в новата си роля, като наподобява, че е прегърнал ориста си.

Критиците чакаха, че той може да е търсил доста преструктуриране на монархията, отклонявайки се от непоколебимо неутралната и аполитична позиция на майка си. Въпреки това, в сходство с пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР