Милиони потребители в Обединеното кралство са засегнати от поредния масивен

...
Милиони потребители в Обединеното кралство са засегнати от поредния масивен
Коментари Харесай

Предупреждение за всички потребители на Virgin Media, Sky и BT – проста проверка, която трябва да направите днес

Милиони консуматори в Обединеното кралство са наранени от следващия солиден кръг от покачвания на цените през днешния ден с компании, в това число BT, EE, Virgin Media и Sky всички повдигане на цената на техните услуги. Някои сметки ще скочат с над 8% от началото на този месец, което значи, че някой, който е плащал £60 през март, в този момент ще би трябвало да заплаща £64,80.

Това е още един удар за финансите на доста хора, само че има метод да победи нарастванията. Тези, които не са удовлетворени да заплащат повече, би трябвало да обикалят и да видят какви предложения има.

Доставчиците на интернет услуги (ISP) постоянно имат огромни отстъпки за нови клиенти и можете да откриете, че спестите доста пари, като се преместите.

„ От 1 април милиони хора ще се сблъскат с покачвания на цените, в това число на широколентовия достъп “, изясни Натали Хичинс, началник на отдела за домашни артикули и услуги Which?. „ Нашето проучване демонстрира, че промяната на доставчика, в случай че договорът ви е изминал, може намалете широколентовия достъп,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР