Милиони потребители на Скайп остават без комуникационната услуга за няколко

...
Милиони потребители на Скайп остават без комуникационната услуга за няколко
Коментари Харесай

Skype се скапа, от компанията не знаят защо

Милиони консуматори на „ Скайп ” остават без информационната услуга за няколко часа поради проблем в системата на компютърната стратегия за интернет връзка, предава Агенция Франс Прес.
 
В интернет изказване от „ Скайп ” обясниха, че връзката с мрежата на значими компютри на компанията е прекъснала поради „ неустановен ” досега проблем, добавя Фокус. Оттам обявиха, че инженери от компанията са в развой на разработване на нови компютри, които последователно ще възстановяват актуалната обстановка.

„ Това може да отнеме няколко часа и ние откровено се извиняваме за спирането на вашите диалози. ”, се извиниха от „ Скайп ”. Оттам прибавиха, че възобновяване на някои услуги, като да вземем за пример видео диалозите, може да отнеме повече време.

Базираната в Люксембург компания е учредена през 2003 година. За разлика от общоприетите телефонни мрежи, тя предлага безвъзмезден програмен продукт за реализиране на гласова, видео-, и текстова връзка посредством интернет.
Услугата има милиони консуматори по света и доста от тях се оплакаха от неуспеха на връзката в съществуващите обществени мрежи.

Източник: factor-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР