Милиони по-възрастни британци ще се нуждаят от допълнителни £8 000

...
Милиони по-възрастни британци ще се нуждаят от допълнителни £8 000
Коментари Харесай

Разкриха се нови разходи за пенсиониране, тъй като милиони ще плащат 34% повече за „умерен“ начин на живот

Милиони по-възрастни британци ще се нуждаят от спомагателни £8 000 всяка година, с цел да имат „ сдържан “ приход след пенсиониране заради възходящите разноски, съгласно орган на пенсионната промишленост.

Асоциацията за пенсии и доживотни спестявания (PLSA) разгласява най-новия си показател на виталния стандарт на пенсионерите, който демонстрира какъв брой пари са ви нужни в по-късен живот, с цел да покриете съществени разноски, както и първокласни артикули. Доходът след пенсиониране, нужен за „ най-малък “ витален стандарт, се е нараснал от £12 800 на £14 400 (12,5%) за самичък човек и от £19 900 на £22 400 (12,6%) за двойка.

За двойки, това включва харчене на £95 на седмица за храна, една седмица почивка в Обединеното кралство годишно, хранене на открито към един път месечно и някои налични действия за свободното време към два пъти седмично. Но нямаше да има задоволителен бюджет за ръководство на кола. Пълната нова държавна пенсия се чака да се увеличи до £11 500 на година от този април - което акцентира...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР