Милиони кралски фенове се включиха в събота, за да гледат

...
Милиони кралски фенове се включиха в събота, за да гледат
Коментари Харесай

Къде са Уилям и Кейт?: Защо кралската двойка закъсня за коронацията на Чарлз и Камила

Милиони кралски почитатели се включиха в събота, с цел да гледат дълго чаканото идване на крал Чарлз и кралица Камила. Докато каретата на двойката спираше в Уестминстърското абатство, доста кралски почитатели си задаваха въпроса: Къде са Уилям и Кейт?

Според издадена от Бъкингамския замък заповед те трябвало да дойдат и да седнат преди Чарлз и Камила. Но наподобява нещата не вървяха по проект, защото принцът и принцесата на Уелс, дружно с децата си принцеса Шарлот и принц Луи, дойдоха след монарха . Междувременно принц Джордж се причисли към седем други пажове на достойнството и оказа помощ на дядо си в шествието.

Официалният ред на работа гласи: „ Техни кралски височества принцът и принцесата на Уелс, принцеса Шарлот от Уелс и принц Луис от Уелс идват при Голямата западна врата и биват отведени до местата си. Всички остават седнали. Техни Величества Кралят и Кралицата идват при Западната врата. Прозвучават фанфари. Всички стават “.

Kate and William 'were late for Coronation, causing last-minute changes and annoying King'
— Daily Express (@Daily_Express)
Но Уилям и Кейт бяха видени да стоят зад краля и да заемат местата си, когато той към този момент влизаше в църквата. Камерата успешно съумя да заснеме краля и кралицата, които много неловко чакат в каретата си пет минути .

Кралският биограф Омид Скоби, един от създателите зад Finding Freedom, счита, че забавянето може да се дължи на децата на Уелс . Той написа в Harper's Bazaar: „ Местата за неточности бяха нула. И с помощта на седмиците на подготовки, в които кралските особи участваха преди коронацията, денят мина безпрепятствено ".

„ Всъщност освен принц Уилям и принцеса Кейт, които се причислиха към шествието късно (децата бяха отговорни, споделя ми източник), и присъстващите дами на Камила - сестрата Анабел Елиът и спътничката на кралицата, маркизата на Лансдаун - инцидентно сътвориха клинов момента от копринената рокля на Камила по пътя към абатството, случиха се доста малко пречки ", написа още той.

William and Kate are late?!
— My Royalty Account (@BurnerRoyalty)
Грешката със закъснението на Уилям и Кейт беше видяна и от запалени кралски почитатели, които се обърнаха към обществените медии, с цел да попитат какво може да се е случило.

„ Принц Уилям, Кейт и техните 2 по-малки деца трябваше да са пристигнали 5 минути преди него, само че вместо това закъсняха с минута; тъй че той не можа да излезе от каретата, до момента в който принц Уилям и Кейт не влязат в постройка ", изяснява един от феновете на кралксото семейство.

" Коментатори споделиха, че Уилям и Кейт са закъснели и Чарлз не е удовлетворен ", написа различен кралски почитател.

„ Най-добре премислените проекти, хаха, Уилям и Кейт закъсняват!! #MercuryRetrograde “, пошегува се трети.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР