Милиони жители на колумбийската столица Богота започнаха да ограничават питейната

...
Милиони жители на колумбийската столица Богота започнаха да ограничават питейната
Коментари Харесай

Милиони в столицата на Колумбия са принудени да ограничават питейната вода, тъй като резервоарите достигнаха критично ниски нива

Милиони поданици на колумбийската столица Богота започнаха да лимитират питейната вода в четвъртък, защото резервоарите в града доближиха фрапантно ниски равнища. Дажбите бяха оповестени ден откакто кметът на града разгласява въздушни фрагменти на два съществени резервоара, заобиколени от изсъхнали диги.

Кадрите, оповестени от кмета Карлос Галан, демонстрират резервоарите Сан Рафаел и Чуза, които съставляват водната система Чингаза. Галан сподели, че системата доставя на столицата 70% от питейната вода.

„ Моля, дано пестим вода “, разгласява Галан в X, платформата, известна преди като Twitter, дружно с видеото.

Компанията за акведукт и канализация в Богота сподели, че Богота и общините, които получават вода от компанията, „ ще имат редуващи се прекъсвания или систематизиране на питейната вода заради ниското равнище на резервоарите “. Тези ограничавания започнаха в четвъртък сутринта и се ползват на смени, като единствено избрани квартали би трябвало да дават дажби за 24-часов интервал.

Според кметс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР