Милиони жени пият алкохол преди секс, тъй като не се

...
Милиони жени пият алкохол преди секс, тъй като не се
Коментари Харесай

Жените предпочитат да правят секс пияни

Милиони дами пият алкохол преди секс, защото не се усещат уверени да се съблекат пред обекта на желанието си, когато са трезви. По тематиката е направено изследване, което е открило, че всяка двадесета жена не смее да се покаже пред колегата си гола, преди да е блъснала няколко напитки.

Изследователите са интервюирали 3000 дами на възраст сред 18 и 50 години. Средностатистическата жена е спала с осем мъже в живота си, като минимум с петима от тях е била пияна.

Три четвърти от дамите настояват, че се усещат по-диви в леглото, в случай че са се подкрепили с няколко напитки и избират да вършат секс под въздействието на алкохол, тъй като считат, че той отстранява задръжките им в спалнята.

Всяка шеста жена си признава, че не е правила секс с мъж изцяло трезвена в никакъв случай в живота си, написа tialoto.bg. Четири от всеки 10 дами са били пияни при първия си полов контакт, а цели 48% декларират, че избират да вършат секс под въздействие на алкохол.

Проучването открило още, че 75% от фамилните дами пият най-малко едно пиво преди да се насочат към леглото със своята половинка.

Повече от половината от интервюираните дами настояват, че питието оказва помощ в процеса на запознанство с представителите на противоположния пол. И че надали не са длъжни да бъдат малко пияни, когато вършат секс с нов мъж, с цел да могат да го впечатлят.

Друго изобретение е, че 14 % от дамите със сериозна връзка не могат да се настроят за секс със своя сътрудник, в случай че не са изпили най-малко две чаши вино преди този момент.

Според учените това проучване демонстрира напълно ясно, че дамите усещат липса на убеденост в леглото, когато са с целия си разсъдък.

Явно алкохолът дава прилив на самочувствие на дамите, изключително когато става въпрос за секс.

За страдание, доста дами не си дават сметка, че по този метод могат да изгубят самоконтрол и да се изложат, и сексът да си остане еднократен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР