Милиони хора по цял свят мечтаят да станат известни и

...
Милиони хора по цял свят мечтаят да станат известни и
Коментари Харесай

Къде изчезнаха големите звезди на киното от началото на века? Какво се случва с тях?

Милиони хора по целия свят мечтаят да станат известни и да бъдат гледани от дребния или огромния екран. И някои съумяват да го създадат - те се трансформират в същински звезди, център на внимание за милиони по целия свят. Въпреки това обаче славата не е безконечна, а звездите залязват. Понякога пък се и случва просто хората да желаят да слязат от сцената. 

Днес ви представяме точно такива актриси: те бяха на върха на славата, само че внезапно просто изчезнаха. 

Виж още: Най-легендарните рокли от паметни филми, останали в историята

Джесика Алба

Актрисата беше извънредно известна след 2000 година Тя се снимаше в хитови филми, които ѝ донесоха безусловно милиони - както долари, по този начин и почитатели. Но през 2008 година тя се омъжва. Днес има три деца. От време на време се появява и в някои филми, само че главен приоритет за нея е фамилията ѝ. Актрисата има и личен бизнес - занимава се с производството на екологично чисти артикули.

Виж още: Какво става, когато гледаш в непознато деколте: историята на една от най-известните фотоси на XX в.

Елизабет Хърли

Английската актриса е същински секс знак. Получава тази купа след ролята ѝ в " Шеметна договорка " през 2000 година Днес тя се снима в някои сериали, само че главният фокус на нейната активност е благотворителността.

Виж още: Три генерации в една фотография: Гуинет Полтроу притегли вниманието на Наоми Кембъл и Рийз Уидърспун

Хилари Дъф

Започва да се снима като дете, а по-късно я гледаме и в някои комедии от началото на века. Актрисата през днешния ден има две деца и понякога се появява в някои сериали. Днес тя се занимава главно със собствен личен бизнес - създава артикули за деца.

Виж още: Актрисите, които изиграха най-известните си функции бременни! Без даже да разберем

Кармен Електра

В началото на века актрисата беше на корицата на всяко списание. Рекламираше доста марки. Снима се в над 30 кино лентата. Днес Кармен Електра се занимава с щедрост и по-точно оказва помощ на деца, станали жертва на принуждение. 

Виж още: Най-гадните неща, които претърпяха актьорите от ''Игра на тронове''

Миша Бартън

Още една актриса, почнала кариерата си като дете. На 19 година става една от звездите на " Кварталът на богатите ". След това сякаш изчезва, само че истината е, че се снима в голям брой самостоятелни филми, като постоянно е и зад камера.

Изображение: Instagram Официални профили

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР