Милиони хора по света вече са ваксинирани срещу COVID-19. Още

...
Милиони хора по света вече са ваксинирани срещу COVID-19. Още
Коментари Харесай

От белина до кравешка тор: Най-безумните методи за лечение на Ковид

Милиони хора по света към този момент са имунизирани против COVID-19. Още толкоз обаче се афишират срещу имунизациите и търсят " различни способи " за справяне с вируса. А някои от препоръчаните способи трансферират границите на естественото. Ето и къс лист на някои от най-нелепите „ медикаменти “ и способи против COVID-19.

Инжектиране на дезинфектант, UV светлина, белина

Доналд Тръмп, президент на Съединени американски щати в интервала 2016-2020г., излезе в медиите със скандални оферти за лекуване на COVID-19. Тръмп предложи инжектиране на дезинфектант в кръвта, защото той потвърдено убива вируса за секунди. Сред необикновените му оферти са поглъщането на белина и даже излагането на ултравиолетова светлина.

Каране на трактор

И президентът на Беларус Александър Лукашенко не остана обратно с причудливи препоръки за справяне с вируса. Той декларира, че карането на трактор оказва помощ при облекчение на признаците на Коронавирус, тъй като „ полето лекува всички “. Лукашенко също по този начин предлага на хората да пият повече водка и да посещават сауни.

Йога

По време на откриването на Международния йога фестивал в Ришикеш основният министър на Утар Прадеш отбелязва, че постоянното упражняване на йога оказва помощ при лекуване на доста заболявания и предварителна защита от ковид.

„ Индийската традиция би трябвало да бъде разбрана от доста хора, тъй като предлага доста преимущества посредством йогата. Светът се бори с физически и душевен болести. С помощта на йогата, положения като високо кръвно налягане, сърдечен инфаркт, бъбречна непълнота и даже ковид, могат да бъдат избегнати. “

Кравешка урина и тор

Индийската актриса и кино режисьор Суман Хариприя излага още по-необичайни способи за лекуване на Ковид по време на полемика по отношение на контрабандата с добитък в Бангладеш. Тя акцентира преимуществата на кравешката урина, която има свойството да пречиства. Затова и Хариприя има вяра, че в случай че се приложи при лекуване на коронавирус, ще има същия резултат върху човешкия организъм. Същото се отнася и до кравешката тор.

Камилска урина и сок от любеница

Иранецът Мехди Сабили, който дефинира себе си като „ ислямски оракул и врач “, разгласява видео в интернет, в което предлага камилската урина като лекарство против Ковид-19. Във видеото той споделя, че е най-добре урината на камилата да се приема, когато е към момента „ прясна и топла “.

Иранските антиваксъри имат вяра и в лечебните свойства на плодове като динята. Придобиването им става не посредством консумирането на плода, а посредством промивки на ушите и носа със сока.

Сребърна вода

Кандис Оуенс, американска водеща и създател, споделя в своите обществени мрежи, че приема по „ една лъжица сребърна вода дневно “, с цел да се защищити от ковид. Липсват обаче медицински проучвания, които да потвърждават лечебните свойства на сребърната вода. Напротив, постоянният банкет води до посиняване на кожата и в по-редки случаи – до гибел, написа " Монитор ".

 

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР