Милиони хора, които искат по-възрастни обезщетения от Министерството на труда

...
Милиони хора, които искат по-възрастни обезщетения от Министерството на труда
Коментари Харесай

Пълен списък на обезщетенията на DWP и HMRC, които се заменят с универсален кредит – засегнати ли сте?

Милиони хора, които желаят по-възрастни компенсации от Министерството на труда и пенсиите (DWP) и HMRC, са подготвени да видят компенсациите си отстранени и сменени от края на тази година.

Обезщетенията, които би трябвало да бъдат анулирани, са известни като „ Наследени компенсации “ и включват като данъчни заеми, подкрепяне на приходите и жилищни компенсации. Те ще бъдат сменени от Universal Credit, който беше въведен за първи път през 2013 година и съставлява еднократно заплащане, което може да се състои от няколко разнообразни детайла за покриване на жилища, деца, увреждания и грижи за подвластни лица.

Понастоящем има шест компенсации, които попадат в наследените компенсации и към този момент не можете да подадете нов иск за тях. Ползите са:

DWP последователно отстрани наследените преимущества от няколко години и рестартира придвижването още веднъж предходната година след къса пауза по време на пандемията от ковид. По време на рестартирането на ръководената миграция към 2,6 милиона души все...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР