Милиони британци ще бъдат засегнати от проливен дъжд, както и

...
Милиони британци ще бъдат засегнати от проливен дъжд, както и
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Метеорологичната служба издава спешно предупреждение за внезапни наводнения и градушка за следващите шест часа

Милиони британци ще бъдат наранени от пороен дъжд, както и от градушка и светкавици довечера, защото се притесняват, че ще падне до 60 mm дъжд падат за няколко часа.

Метеорологичната работа издаде жълто предизвестие за гръмотевични стихии от 13:00 до 21:00 часа през днешния ден. Той обгръща големи елементи от Девън и Корнуол, в това число Ексетър и Плимут, и засегнатите региони би трябвало да чакат мудни гръмотевични стихии и проливни дъждове.

Количеството дъжд, което се притеснява, че ще падне, ще значи, че някои по-малки общности могат да бъдат откъснати от покачващите се водни равнища. Хората, които разчитат на публичен превоз, в това число влакове и рейсове, могат да се сблъскат с кошмарни пътувания довечера с вероятни закъснения.

Може да има и сложни условия за водачите с помощта на напръскване и неочаквани наводнения по пътищата. Може да има и спирания на електрозахранването, причинявайки кошмарни сюжети за мнозина.

Метеорологичната работа сподели: „ Въп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР