Милионерският син Християн Гущеров много бързо намери заместничка на Мария.

...
Милионерският син Християн Гущеров много бързо намери заместничка на Мария.
Коментари Харесай

Гущеров заби нож в сърцето на Мария - замени я с цицореста плеймейтка

Милионерският наследник Християн Гущеров доста бързо откри заместничка на Мария. Отново хубавица и певица, само че по-млада и русокоска. Източници на в. " ШОУ " издадоха, че плеймейтката Анджелина е скочила в леглото му. Отскоро тя се изявява и на фолк сцената, като преди броени дни пусна новия си план „ Гърмиш ”. Е, дружно с премиерата гръмна и в персоналния си живот, като в обич й се изясни един от най-богатите мъже в страната. Наш човек видя, че от няколко дни Анджелина се движи с лъскава и скъпа кола с водач и няколко индивида защита. Кратка информация сподели, че автомобилът и момчетата са същите, които до неотдавна обслужваха някогашната на Гущеров – фолк дивата Мария. След като се разделиха, Християн си прибра возилото и охраните, които в този момент дал на сексапилната русокоска. Хора от обкръжението на Мария издават, че тя не може да си откри място от гняв. Бълвала огън и жупел по новата старлетка на някогашния си.


Анджелина

С дейностите си Гущеров демонстрира, че има съществени планове към Анджелина и не я счита за следващата численост в леглото си. Не поставя защита на всяка, която е съумяла да се докопа до леглото му.

Предвид финансовите му благоприятни условия, сигурно ще налее не дребна сума в дебютиращата певческа кариера на Анджелина. Благодарение на финансовата инжекция, която удряше на Мария, тя съумя да направи много скъпи и запаметяващи се планове. За никого няма да е изненада, в случай че Християн уреди изгората си в „ Пайнер” и я направи почтена конкуренция на към този момент някогашната си брачна половинка Мария.

ОЩЕ СКАНДАЛНИ СВЕТСКИ НОВИНИ ЧЕТЕТЕ В НОВИЯ БРОЙ НА " ШОУ ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР