Милионерската съпруга Светлана Гущерова изплаши последователите си със снимка, на

...
Милионерската съпруга Светлана Гущерова изплаши последователите си със снимка, на
Коментари Харесай

Светлана Гущерова на системи: Беше кошмар!

Милионерската брачна половинка Светлана Гущерова изплаши почитателите си със фотография, на която е на болнично легло със системи.

Снимката, оповестена в персоналния й профил в Инстаграм демонстрира, че Гущерова е боледувала съществено предходната седмица, а с нея и цялото й семейство.

„ Надявам се новата седмица да ни донесе повече здраве и успокоение. Миналата беше същинско тестване за нас. Цялото семейство се разболя поредно, като най-тежко мина за мама и мен, Християн Гущеров не можеше да стане от леглото. Двете бяхме на системи у дома. Беше призрачен сън! Сега се надяваме да се възстановим по-бързо и да си върнем силата. Пазете се и ви поисквам здраве! “, разясни плеймейтката.

След като преди няколко месеца Светлана показа за съществени фамилни проблеми, които едвам не доведоха до бракоразвод, русокоската смъкна доста килограми, с което изплаши почитателите си. Нездравословното тегло на Гущерова й е изиграло неприятна смешка с вирусите.

Припомняме, че тази събота най-коментираното у нас семейство Гущерови споделиха персонални неща, към фамилния си живот. Звездната двойка за първи път демонстрираха обществено едно от децата си – най-малкото момиченце в фамилията.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР