Нана сподели радостта си от новия ѝ автомобил, който не

...
Нана сподели радостта си от новия ѝ автомобил, който не
Коментари Харесай

Нана теши мъките с последен модел „Порше“ – СНИМКА

Нана показа насладата си от новия ѝ автомобил, който не е какъв и да е, а финален модел Porsche Macan в неповторим зелен цвят. Обичаната водеща на „ Съдебен спор “ Нана Гладуиш въобще не крие лукса, в който живее, само че новата ѝ облага подразни някои от почитателите ѝ, които я укориха, че парадира.

Нана показа насладата си от новия ѝ автомобил, който не е какъв и да е, а финален модел Porsche Macan в неповторим зелен цвят. Телевизионерката разгласява видео, на което се вижда по какъв начин „ разопакова “ първокласната играчка, като възхити освен себе си, само че и доста от почитателите ѝ в обществената мрежа. Гладуиш получи най-вече честитки за новата облага от почитателите.

„ Супер, със здраве да си го караш, Нана!

Липсваш, връщай се в Съдебен спор “, приканваха я някои, само че имаше и злъчни мнения във връзка парадирането на разкош.

„ Нана, наскоро ревеше, че мъжът ти е доста болен и е претърпял сърдечна интервенция. Сега се смееш и се хвалиш с подарък. Та – тъжна ли си или не? Липсва ти медийна изява ли? Смешно! “, скастриха я небрежно, само че самата водеща не остана длъжна на рецензията.

„ Мъжът ми беше опериран доскоро повече от 2 месеца. Споделих това, тъй като имам вяра, че

човек е виновен за своето здраве и би трябвало да прави най-хубавото на което е кадърен. В случая да се преглежда.

А от там каквото последва. И ми е извънредно прелестно да видя, че откровено се интересуваш дали съм тъжна или щастлива “, отсече Гладуиш към нападката.

С това тематиката не завърши, тъй като се включиха и други „ загрижени “ и възмутени. „ А за какво би трябвало да спекулирате със здравето и заболяванията си и да ги вършиме публично притежание, не ми наподобява доста обикновено! Тишината в такива тъжни за индивида моменти е доста по-здравословна, в сравнение с непрекъснатото обявяване по медиите “, написаха към Нана други почитатели.

Защитниците ѝ обаче бързо реагираха и сложиха на място завистниците.

„ След грозната болест, която преодолява два пъти, има право да се радва!

Засрамете се! “, малко и ясно затвориха устите на недоволстващите.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР