Милионерката д-р Ружа Игнатова акостира с яхта за 15 милиона

...
Милионерката д-р Ружа Игнатова акостира с яхта за 15 милиона
Коментари Харесай

Родна милионерка акостира с яхта за $ 15 млн. в Бургас

Милионерката доктор Ружа Игнатова дебаркира с яхта за 15 милиона $ на Морската гара в Бургас.

40-метровият кораб е извънредно впечатляващ, разясняват бургазлии.

Такива гледки са по-характерни за огромните европейски курорти като Монако или лазурните крайбрежия на Френската ривиера, само че не и за Бургас, написа " Флагман ".

Каква е повода за визитата на доктор Игнатова в Бургас не е ясно. Очевидци описват, че първокласната яхта се пази от двама гардове, които зорко бдят над сигурността й. Д-р Ружа Игнатова е основателят на криптовалутата OneCoin. Според финансови анализатори, с тази скица българката е придобила суми, надвишаващи 350 благ. $, употребявайки небезизвестната скица на Понци.

37-годишната българка, живееща от 10-годишната си възраст в Германия, е подозирана от мнозина в задграничните медии, че взе участие в няколко финансови пирамиди. Според някои специалисти учреденият от нея OneCoin е финансиран със средства от някогашни пирамиди като Conlingus, Univer Team, Unaico/SiteTalk, OPN, Bonofa и BGN International. Самата криптовалута пък е оповестена за машинация, защото регистрацията на компанията е в Гибралтар – известна дестинация за офшорни компании, а по метода на работа има доста неясноти.
тагове яхта бургас ружа игнатова лекар милионер
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР