Милионерите бяха станали известни с невероятния си лъскав начин на

...
Милионерите бяха станали известни с невероятния си лъскав начин на
Коментари Харесай

Кирливите Ризи Лъснаха! Заковаха Николай Банев В Спалнята С 6 Красавици, Изтекоха Снимки! Вижте Само Какво Е Правила Евгения

Милионерите бяха станали известни с невероятния си бляскав метод на живот. С който не спираха да парадират. Още се помни по какъв начин на сватбата им, която бе през 2006 година е поканен да пее Джо Кокър. Хонорарът на който не е бил по-малко от 300 хиляди $.

Банев и Евгения не стопират да приказват, че са жертва на политически тормоз. Но не дават правдоподобно пояснение по какъв начин толкоз доста, та чак непристойно са забогатели, предават от hotarena.net.



Говори се, че по време на почивка в Сен Тропе Николай Банев решил да влезе в облика на българския Хю Хефнър. Поканил в спалнята си не една или две, а цели шест хубавици. Които да го дарят с милувки. За Евгения пък разправят, че ходела разголена на всяка крачка и взела участие в фотоси за филми предопределени само за възрастни.

Кадрите от техните разгулни почивки са скрити в албума на скандалното семейство. А предприемача не стопира да изяснява, че е натрупал милионите си с помощта на изключителния си бизнес усет. Обаче в действителност се оказва, че по-скоро символизира разрухата по време на прехода.

Запознати издават, че дори имал желание да увековечи живота си в автобиография. В която ще опише по какъв начин неприятни хора са му попречили да стигне до върха по пътя към огромните пари.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР