Милионер с пари за изгаряне казва, че е безразличен“ към

...
Милионер с пари за изгаряне казва, че е безразличен“ към
Коментари Харесай

`Аз съм милионер, направил сам себе си с пари за изгаряне, но да си беден е по-забавно`

Милионер с пари за изгаряне споделя, че е „ апатичен “ към положението си и харчи парите си единствено за високоскоростен WiFi, диетична кола и първокласно участие във фитнес зала. Плюс сбирката му от оръжия от £40,00 ($50 000).

Повечето 25-годишни щяха да са на луната, с цел да имат голяма банкова сметка, само че когато Бен Бърнс направи първия си милион, той не се отхвърли клепач. Самостоятелният бизнесмен, който се назовава @‌fqlx в Instagram, има вяра, че парите са „ измислена идея “ и споделя, че не е толкоз занимателно да си богат, колкото си мислят хората.

„ Всеки, който има милиони, знае парите са измислена идея “, сподели жителят на Ню Йорк, който в този момент е на 29 години. „ Да си богат не е толкоз ужасно, колкото си мислиш – имам пари, само че извозвам 99% от времето си в пред преносимия компютър ми.

„ Водя добър обществен живот, само че работата ми оказва въздействие върху това и има доста стрес. Да си безпаричен в действителност е по-забавно, в сравнение с да си богат, тъй като оценяваш повече прекарванията.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР