Милиарди може да коства скандалът с Кирил Петков и Продължаваме

...
Милиарди може да коства скандалът с Кирил Петков и Продължаваме
Коментари Харесай

България аут от ЕС заради панаира на Кирил Петков? (Заплашена ли е страната ни от изгонване от общността?)

Милиарди може да коства абсурдът с Кирил Петков и " Продължаваме промяната ". Непремерените изявления на някогашният министър председател засегнаха репутацията освен на българският еврокомисар Мария Габриел, само че и на Урсула фон дер Лайен - президент на Екологичен потенциал сега. Първата дама на Европейски Съюз ненадейно се оказа забъркана в кански скандал, който може да продължи с дни. 

 

По време на партийна среща във връзка поддръжка на държавно управление с ГЕРБ, Петков твърди, че му е било дадено да вкара България през задния вход за Шенген и еврозоната. В същото време той е сключил скришен контракт с Фон дер Лайен, като детайлности не се оповестяват. В диалога се намесват имената и на други представители на висшата власт в Европейски Съюз, които също дали обещание поддръжка при държавно управление. Но разкритията за тайните сделки, както и останалата част от изказванията, по какъв начин ще бъде овладяна страната, посредством политически прелом и по-късно надали не унищожена, май ще засилят страната към изхода на Европейски Съюз, а не към входа на еврозоната.

 

Вече се чуха възгласи, че е по-добре да се отиде на избори, а елементарните българи са изморени от корупцията и договорките за милиарди по високите етажи, до момента в който в това време елементарните жители са принудени да живеят в обстановка на възходяща рецесия и без по никакъв метод да усетят изгодите от фондовете на Европейски Съюз. Общините са със замразени средства и съвсем нищо не могат да вършат по финансовите си стратегии, а пенсионерите и работещите хора, в това число и в частния бранш, който работи с държавната администрация по разнообразни планове, могат да останат без средства след 10 юни.

 

На фона на всичко това доверието и към европейските водачи се срутва. И надали ще е огромна изненада, че риториката на " Възраждане " за антиамерикански курс набира мощ. Нищо чудно след няколко седмици да се озовем в следващата изборна серпантина, само че този път, освен без пари от Европейски Съюз, само че и без държавно управление, което да вади страната от хаоса...

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР