Милиардерът измести бившия президент Барак Обама от първото място по

...
Милиардерът измести бившия президент Барак Обама от първото място по
Коментари Харесай

Илън Мъск вече е най-следваният човек в Twitter

Милиардерът измести някогашния президент Барак Обама от първото място по известност в Twitter

Емил Василев преди 14 секунди 0 Сподели

Най-четени

АвтомобилиДаниел Десподов - 11:09 | 27.03.2023

„ Това е безспорна изненада за всички нас “ – правосъдни реализатори започнаха да разказват и запорират имуществото на съветския цех Volkswagen

IT НовиниЕмил Василев - 20:10 | 27.03.2023

Производител на муниции в Норвегия не може да работи, тъй като център за данни на TikTok наоколо употребява цялото електричество

КриптовалутиВелимир Кръстев - 16:00 | 28.03.2023

Около $850 милиона са били изтеглени от Binance часове преди новината за делото

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

Илон Мъск измести някогашния президент Барак Обама от първото място по брой почитатели в Twitter. Към сегашния миг милиардерът има 133 083 133 почитатели спрямо 133 042 209 почитатели на Обама, съгласно броя на почитателите, посочени в съответните им профили в Twitter.

Придобиването на Twitter от Мъск на стойност 44 милиарда $ безспорно е помогнало за внезапното увеличение на броя на почитателите му след този на Обама. Шефът на Twitter доближи 100 млн. почитатели през юни предходната година, а през идващите месеци броят им единствено продължи да пораства.

Между публикуването на инцидентни и от време на време обидни мемета, Мъск употребява акаунта си, с цел да оповестява за разнообразни промени, които предстоят в Twitter. Той също по този начин организира допитване до почитателите си по отношение на някои значими решения, като да вземем за пример допускането на Доналд Тръмп назад в платформата и дали той би трябвало да се отдръпна от поста основен изпълнителен шеф на Twitter.

Навиците на Мъск за издание са в контрастност с навиците на Обама, който употребява профила си най-вече за професионални цели, като да вземем за пример разпространение на значима идея или подчертаване на някои от дейностите, които е направил като президент. Същото важи и за Джъстин Бийбър и Кейти Пери, които заемат надлежно трето и четвърто място по брой почитатели в платформата.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР