Милиардерът Илон Мъск отвърна на удара в четвъртък на съобщенията,

...
Милиардерът Илон Мъск отвърна на удара в четвъртък на съобщенията,
Коментари Харесай

Мъск обвини британските власти в цензура в съветски стил

Милиардерът Илон Мъск отвърна на удара в четвъртък на известията , че не е бил поканен на идната капиталова среща на върха в Обединеното кралство заради негови публикации в обществените медии за крайнодесни протести, които обгърнаха елементи от страната това лято, предава " Ройтерс ".

" Не мисля, че някой би трябвало да върви в Обединеното кралство, когато там освобождават наказани педофили, с цел да затварят хора за изявления в обществените медии ", написа Мъск на X в отговор на обява, споделяща новината за пренебрежението на Англия, която беше обявена за първи път от  " БиБиСи ".

На срещата на върха през октомври министър-председателят Кийр Стармър се надява да събере стотици водещи вложители за привличане на десетки милиарди лири финансиране за Обединеното кралство и пускане на икономическия напредък.

Тъй като насилието се популяризира в Обединеното кралство след, при което бяха убити три деца, Мъск неведнъж нападна министър-председателя на Обединеното кралство на X и предсказа " революция " в Обединеното кралство

Впоследствие държавното управление тези , к оито са взели участие в протестите - макар че трябваше да освободи някои други пандизчии предварително, с цел да облекчи натиска върху скърцащата си затворническа система.
 Повече от 1000 души са задържани след митингите във Великобритания 
Повече от 1000 души са задържани след митингите във Великобритания 

Безредиците затихнаха след идентификация на доста от участниците

Мъск обвини Стармър  в нееднакъв метод, потвърждавайки, че английската полиция се отнася по-леко към насилието, осъществено от чернокожи нарушители. Той също по този начин съпостави Обединеното кралство със Съветския съюз и показа — и по-късно изтри — тайна доктрина за това, че Обединеното кралство строи " лагери за задържане " на Фолкландските острови, с цел да подслони арестуваните протестиращи.

Неговите мнения му провокираха укори от министри по това време, които жигосаха мненията му като " изцяло неоправдани " и " много плачевни ".

Мъск не участва на сходна капиталова среща на върха, проведена от предходното консервативно държавно управление предходната година, но е бил поканен, съгласно " БиБиСи ".

Въпреки това той беше мощно зает в среща на върха за сигурността на изкуствения разсъдък (ИИ), проведена от консерваторите през ноември, включително лични диалози с тогавашния министър председател Риши Сунак. След размириците лейбъристките политици разкритикуваха Сунак за това, че се е сгодил с Мъск.

Главните изпълнителни шефове на компании, в това число BNY Mellon, Blackstone и CyrusOne, потвърдиха наличието си на Международната капиталова среща на върха предишния месец.
 Илон Мъск отхвърли да има сантиментални връзки с Джорджия Мелони
Илон Мъск отхвърли да има сантиментални връзки с Джорджия Мелони

New York Post го назова " обществена обич " сред най-богатия човек в света и първата жена италиански министър председател.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР