Милиардерът и собственик на компаниите Tesla и Space X Илон

...
Милиардерът и собственик на компаниите Tesla и Space X Илон
Коментари Харесай

Мъск ще строи къщи за служителите си в Тексас

Милиардерът и притежател на фирмите Tesla и Space X Илон Мъск възнамерява да построи стотици къщи в Тексас за чиновниците в своите компании. Строителството на парцелите ще е покрай оборудванията на The Boring Company и безконечен е известно като " Проектът Amazing ", съобщи Business Insider.

Базираният във Флорида строителен бизнесмен Lennar си партнира с компанията за строителство на тунели на Мъск и ще построи в началото 110 жилища покрай централата. Не е ясно по кое време ще стартира строителството. Земята, планувана за строителството, е благосъстоятелност на Gappes Bass LLC, компания, обвързвана с The Boring Company, която е благосъстоятелност на Мъск.

В Остин, Тексас се намира гигафабриката на Tesla, която вероятно може да наеме до 20 000 служащи, разгласи Мъск в края на 2021 г.Очкава се и SpaceX да построи фабрика в региона.
 Президентът на SpaceX: хората ще стигнат до Марс преди края на десетилетието
Президентът на SpaceX: хората ще стигнат до Марс преди края на десетилетието

По думите на Мъск животът на Марс " ще бъде рисков, сложен и упорита работа "

Според специалисти в региона има рецесия с достъпността на жилищата и новината е добре пристигнала в това отношение. " Това е главната причина The Boring Company да строи жилища за своите служащи, тъй че те да могат да си разрешат да живеят някъде покрай мястото, на което работят ", декларира Мел Хамнър от локалната власт на окръг Бастроп.

Агентът по недвижими парцели в Остин и президент на клуба на притежателите на Tesla в града Мат Холм съобщи, че ще са нужни доста повече жилища за служащите в фирмите на Мъск.

Компанията Lennar популяризира 3D отпечатани домове на своя уеб страница, а съгласно Холм може да употребява техниката за строителството в Остин.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР