Мили хора с добри сърца, обръщаме се към вас със

...
Мили хора с добри сърца, обръщаме се към вас със
Коментари Харесай

Веселина Атанасова от Бургас се нуждае от подкрепа, за да получи шанс за втори живот

„ Мили хора с положителни сърца, обръщаме се към вас със СПЕШЕН вик за помощ и молба да ни помогнете да дадем късмет на моята брачна половинка Веселина Атанасова да живее втори живот “.

Това приканва мъжът на Веси, който няма финансовата опция да покрие скъпото лекуване в чужбина. 

След 15 години безуспешна битка със забременяването , многократни ин-витро процедури и банкет на голям брой мощни медикаменти, през юли предходната година 40-годишнта жена е диагностицирана с чернодробна цироза в композиция с тежък асцит . Според лекарите ѝ остават най-вече сред шест месеца и година живот .

Веси е и с диабет вид 2 като съпътстващо заболяване, което в допълнение усложнява положението ѝ .

„ Единственият ѝ късмет да живее е чернодробна трансплантация. Тъй като в България се правят доста малцина трансплантации годишно, а чакащите са много повече, шансът ѝ да дочака реда си, е незабележим “.

Поради тази причина фамилията е потърсило възможност за осъществяване на трансплантацията в Турция , само че за жалост сумите , които лечебните заведения желаят да им бъдат платени за задачата, са непостижими .

„ Затова с цялото си сърце на един обезверен брачен партньор, отказал се от фантазията за дете, само че не искащ да загуби брачната половинка си, която направи толкоз жертви за тази фантазия, Ви апелирам:
Помогнете ни съгласно опциите си да съберем нужната сума за осъществяване на чернодробна трансплантация в Турция. Това е единственият късмет брачната половинка ми Веселина да живее! “

Подкрепете Веси с подаяние с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut или по IBAN:

Банка: Алианц Банк България
IBAN: BG92BUIN95611000727580
BIC: BUINBGSF
Получател: Фондация Павел Андреев
Основание: Дарение за Веселина Любомирова Атанасова

 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР