Милена Влахова е новият директор на дирекция Социални и здравни

...
Милена Влахова е новият директор на дирекция Социални и здравни
Коментари Харесай

Милена Влахова е новият директор на общинската дирекция „Социални и здравни дейности“

Милена Влахова е новият шеф на дирекция „ Социални и здравни действия “ в Община Русе. До края на месец март т.г. тя заемаше поста шеф на Регионалната дирекция за обществено подкрепяне.

Милена Влахова има здравно обучение и първите шест години от трудовия ѝ стаж са в областта на опазването на здравето. Възпитаник е на Бургаския свободен университет с магистратура „ Социални действия “.

От 2002 до 2004 година работи като шеф на отдел „ Закрила на детето “ към дирекция „ Социално подкрепяне “ – Поморие. В годините преди този момент е заемала длъжностите обществен служащ в региона на обществените услуги и обществен възпитател в институция за деца и младежи с умствена назадничавост.

От 2006 до 2010 година е основен специалист и обществен служащ в отдел „ Закрила на детето “ към дирекция „ Социално подкрепяне “ – Русе. След този интервал стартира работа в Сдружение „ Еквилибриум “, където до 2018 година заема поредно длъжностите началник на Центъра за социална поддръжка и шеф на Комплекса за обществени услуги за деца и фамилии. Участвала е като съветник, супервизор и обучител в националните планове, свързани с деинституционализацията на децата, развиване на приемната грижа и новаторски обществени услуги.

От средата на 2018 година е назначена за шеф на Регионална дирекция за обществено подкрепяне – Русе.

Милена Влахова има дълъг опит, професионален потенциал и мотивация да управлява сполучливо дирекция „ Социални и здравни действия “ в Община Русе.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР