Милена Славова иска от приятели и фенове по 10 лв.,

...
Милена Славова иска от приятели и фенове по 10 лв.,
Коментари Харесай

Милена иска 10 лв. от приятели за ЧРД! Обещава да им пее, но не без пари

Милена Славова желае от другари и почитатели по 10 лева, с цел да им попее точно на рождения си ден, научи HotArena.

Милена дала обещание да извърши всички хубави и значими песни в живота си, само че против това желае пари.

Тя навършва 52 години на 24 февруари – на тази дата се пада и Тодоровден. Милена е наела клуб с рок ориентировка в центъра на столицата. Всеки влезнал в него ще би трябвало да заплати по десетарка , което на процедура си е евтиния за феновете на качествения рок. Срещу това обаче получава и напитка за привет. А ще може да си поръча и в допълнение, само че против  заплащане. Самата Милена изпрати предложения до почитатели и другари и на тях написа: „ Айде, че ставам на 18! Чакам ви “, цитира „ Телеграф “.

На концерта тя дава обещание да пее и безконечни рок части, като „ Директор на водопад “, „ Ала-бала “, „ Защо “, „ Тъпота “, „ Истина “ и други

Музиката ме избавя от тази криворазбрана цивилизация, която ни заобикаля. И музиката е тази, която ме е подтиквала по някакъв метод да диря нови и нови неща, да диря решения на разнообразни проблеми, даже да се местя от едно място на друго. И да- жертвала съм това, че отидох в Англия напълно сама и изгубих толкоз години, с цел да видя, че това не е моята страна – скърбя до ден сегашен “, прави си равносметка Милена.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР