Милен Цветков пожела щастие на младоженците, но си има едно

...
Милен Цветков пожела щастие на младоженците, но си има едно
Коментари Харесай

Милен Цветков Си Каза Тежката Дума За Дани И Алекс

Милен Цветков пожела благополучие на младоженците, само че си има едно мислено. „Благославям Александра и Даниел! Нека са живи и здрави, да се обичат и всичко най-хубаво мога да им пожелая. Но дано вършим разлика сред протичащото се във ВИП Брадър и това, което ги чака в действителния живот“. С тези думи шефът и най-хубав другар на Лудия кореспондент Милен Цветков разяснява протичащото се в Къщата сред него и хубавицата.

Именно водещият бе до Дани, когато Алекс му изневери. Подозирайки, че сюжетът може да се повтори, Милен е леко преднамерен от прибързаното им решение да се венчаят в действителност. Като по-зрял и по-наживял се, Цветков очевидно споделя мнението на родители на Богданска, че е трябвало двамата първо да поживят дружно отвън Къшата и по-късно да се вземат решение на сходни крачки.

Разбира се, тв водещият е последният човек, който може да дава ум на влюбените. Но той е от тези, които е осведомен в детайлности с връзките им. Видимо, обаче, Петканов няма желание да слуша Милен, а Александра – родителите си. Дано единствено по-късно не си бият главатс какъв брой прави са били тези хора, написа „България днес“.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР