Милен Радуканов е последният треньор, донесъл два трофея за ЦСКА.

...
Милен Радуканов е последният треньор, донесъл два трофея за ЦСКА.
Коментари Харесай

Радуканов: Лидерът на ЦСКА? Това е Гриша Ганчев!

Милен Радуканов е последният треньор, донесъл два трофея за ЦСКА. С него тимът завоюва Купата и Суперкупата на България през 2011 година. Това са последните два от три трофея за " алените " (последният е на Христо Янев от 2016 година). Радуканов даде изявление за " Букмейкър Рейтинги ". Предлагаме част от изявлението му.

" Отдавна не се бе случвало дуелът сред Лудогорец и ЦСКА да е предстоящ с подобен интерес. Има доста сериозен възторг в " алената " общественост с оглед резултатите, които се получиха напоследък, с оглед селекцията през зимата. Така че е изцяло целесъобразно да има приповдигнато въодушевление и очакване измежду почитателите на ЦСКА. Да се отиде в Разград и да се търси възможен триумф.

Смея да настоявам, че даже и в огромните клубове треньорът доста пъти няма думата, изключително когато приказваме за такива значими прехвърляния. И в случай че президентът е решил, че е добре за клуба, изключително пък за нашите условия, е изцяло естествена такава стъпка при Али Соу. За Валентин Антов няма две отзиви - би трябвало да се развива в чужбина.

Според мен няма да се реши изходът на шампионата в този мач. Дори и ЦСКА да завоюва, двата тима ще станат с равни точки. По-лошият вид е в случай че ЦСКА загуби, Лудогорец ще дръпне с 6 точки, а и имат добър тим, както и страхотни условия за работа.

Лидерът на ЦСКА е Гриша Ганчев, той е главната фигура, той движи всичко. От футболистите ще посочи Петър Занев като капитан и умел състезател, както и Тиаго Родригес.

ЦСКА постоянно гледа към шампионската купа, в каквото и положение да се намира. Отборът се развива 3-4 години. Радвам се, че съумяха и направиха положителни мачове в Лига Европа. Това е първата стъпка. Дано се случат идващите и тимът да продължи да се развива ", сподели Радуканов.
 ЦСКА пусна тъжба против рефера Драгомир Драганов след мач в Разград - поради червен картон и неотсъдена дузпа
ЦСКА пусна тъжба против рефера Драгомир Драганов след мач в Разград - поради червен картон и неотсъдена дузпа

Припомнете си какво написаха тогава " армейците "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР