Милен Бахчеванов, който бе ранен смъртоносно, след като нахлу в

...
Милен Бахчеванов, който бе ранен смъртоносно, след като нахлу в
Коментари Харесай

Шокиращи разкрития за нашенеца, застрелян в Истанбул, след като вилня в заведение

Милен Бахчеванов, който бе ранен смъртоносно, откакто нахлу в ресторант в Истанбул, въоръжен с нож и опита да вземе пленник, е дошъл от България в Турция през Къркларели на 14 януари, оповестява организация DHA.

Не е ясно къде е обитавал до съдбовната вечер, нито с кого се е срещал.

Установено е, че преди да нахлуе в заведението, е вечерял в различен ресторант. Лабораторните проучвания в болничното заведение са посочили, че той е болен от ХИВ.

В чантата на Бахчеванов са открити Библия, статуетка на Богородица и икона на Исус Христос.

Припомняме, че екшънът, в който 33-годишният българин бе основно настоящо лице, се развихри към 23:30 часа локално време в петък . Тогава по неразбираеми аргументи Бахчеванов нахлува в заведението, отива ма втория етаж, където опита да вземе клиент за пленник.

След като не съумява, той стартира да троши всичко в близост и издига укрепление от маси и столове до стълбището, с цел да попречи на достъпа до етажа.

Посетителите изпадат в суматоха и и бягат на открито. На мястото идват многочислени полицейски екипи, пожарна и коли за спешна помощ. Огнеборците пробват да повалят българина с водна бликам, само че без триумф.

Полицаите нахлуват в ресторанта, пробват да беседват с него, само че той не отговоря. След като пускат пикантен газ, нападателят изпада в суматоха и се хвърли в борба с униформените и нанася удар с ножа си по ръката на охранител.

Министерство на вътрешните работи с изключителни вести за българина, вилнял с мачете в Истанбул ВИДЕО

"Дошлите служители на реда му споделиха да се съобщи, само че той потегли против тях, замахвайки мачетето. Чуха се 19-20 изстрела. Раниха го и откараха в болничното заведение ", споделя пред кореспондент на DHA свидетел.

Бахчеванов бил ранен в крайници. След оказаната първа помощ на място, той бил откаран с кола за спешна помощ в болничното заведение. Починал е от кръвозагуба, макар опитите на медицинския екип да спасят живота му.

Раненият от него охранител е без заплаха за живота, направени са 10 шева на ръката му.

Görüntü @Sabah paçavrasını yalanlıyor. pic.twitter.com/zSysfyoFYH
— Sedat Sur (@surrsedatt) 18 януари 2020 г.
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР