Милан все още не може да се разбере с халфа

...
Милан все още не може да се разбере с халфа
Коментари Харесай

Милан и Бенасер още не могат да се разберат за новия договор

Милан към момента не може да се разбере с халфа Исмаел Бенасер за възобновяване на контракта му. Двете страни са имали поредна среща между тях в сряда, само че и тя не е довела до стремежи резултат, разкрива трансферният специалист Алфредо Педула.

Агентът на Бенасер Енцо Райола се е срещнал с шефовете Паоло Малдини и Фредерик Масара в базата на Милан, където е прекарал към 90 минути. След диалозите е станало ясно, че те към момента имат много разминавания между тях и са надалеч от сключване на нов контракт.

Настоящият договор на футболиста е до лятото на 2024 година, като той получава към 2,5 милиона евро на сезон. Желанието на алжиреца обаче е заплатата му да стане 4,5 милиона на сезон, до момента в който предлагането на Милан е за 3,8 милиона евро на сезон. Разликата не е чак толкоз огромна, тъй че има вяра двете страни да стигнат до компромис.

25-годишният Бенасер е младеж на Арсенал, като през 2017 година е притеглен в Емполи, а две години по-късно минава в Милан за 17,2 милиона евро. До момента той има 126 мача, 4 гола и 8 асистенции за " росонерите ". От клуба бързат да го обвържат дълготрайно, защото към него има много сериозен интерес от няколко от британските грандове, измежду които Манчестър Юнайтед, Челси, Ливърпул и Арсенал.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР