Милан спечели три ценни точки на „Олимпико“, побеждавайки Рома с

...
Милан спечели три ценни точки на „Олимпико“, побеждавайки Рома с
Коментари Харесай

Пиоли: Моята работа е да тренирам отбора, не да коментирам съдията

Милан завоюва три скъпи точки на „ Олимпико “, побеждавайки Рома с 2:1 след трагичен край. За първи път в историята си Милан завоюва 10 от първите 11 мача и стана едвам четвъртият тим, който реализира това в историята на Серия А. Победата довечера беше доста значима, а наставникът Стефано Пиоли бе доста удовлетворен от представянето на своите играчи.

„ Не е достоверно да разясняваме решенията на съдията, аз упражнявам тима. Искаме да се представим добре и в Шампионската лига против Порто, който е отличен отбор”, стартира Пиоли.

„ Имам опция да въртя полузащиниците си, тъй като те са с отлични качества. Трябва да продължим по този начин, както през днешния ден - стиснахме зъби и взехме успеха против сложен противник, който не беше губил тук на „ Олимпико “. Заслугата е на моите играчи. Предстоят обаче доста компликации през сезона и ние би трябвало да поддържаме високо равнище “, разяснява 56-годишният ментор.

Milan believe more | stefano
— BLACKREDSTER™ (@blackredsterfc)
„ Ибра постоянно е деятелен, безусловно всеки ден. Шампионите се хранят с мотивация. Ибра е тъкмо подобен страховит първенец, който оказва помощ на тима да пораства. В шампионата има доста мощни тимове. Интер е любимец, Наполи е доста мощен и не мисля, че Юве е отвън играта. Миналата година в директните мачове знаехме, че би трябвало да създадем нещо извънредно Тези мачове ни дават самочувствствие и нрав “, приключи италианският експерт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР