Милан спечели с 1:0 срещу Фиорентина в мач от Серия

...
Милан спечели с 1:0 срещу Фиорентина в мач от Серия
Коментари Харесай

Милан показа глава от дупката, 15-годишен записа исторически дебют

Милан завоюва с 1:0 против Фиорентина в мач от Серия А и постави завършек на серията от от две загуби и две ремита в последните си четири мача.


Единственото попадение на " Сан Сиро " падна от дузпа, която Тео Ернандес означи в даденото от съдията продължение на първата част. Наказателният удар бе отсъден за нарушаване точно против Ернандес, който бе индивидът с съществена роля за завръщането на Милан към успехите.

Мачът ще остане в историята на италианския футбол. В 83-ата минута на терена се появи Франческо Камарда. Той е единствено на 15 години, 8 месеца и 15 дни, с което се трансформира в най-младия дебютант в Серия А.

Със извоюваните три точки Милан е на третото място с 26, с пет по-малко от Интер и три по-малко от Ювентус. Дербито на върта е довечера.

Междувременно Наполи завоюва с 2:1 като посетител на Аталанта. Шампионите реализираха скъп триумф в първия мач от втория престой на старши треньора Валтер Мадзари.

Хвича Кварцхелия даде задатък за неаполитанците минута преди края на първата част след центриране на Джовани ди Лоренцо. Преди това попадение за гостите на Амир Рахмани беше анулирано поради засада и след консултация с ВАР.

Бергамаските изравниха посредством Адемола Лукман след асистенция на Ханс Хатебур в 54-ата минута. Наполи си върна задатъка в 79-ата минута, когато Виктор Осимен осъществя победното попадение с удар в десния ъгъл. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР