Милан ще трябва да ограничи силните страни на отлично балансирания

...
Милан ще трябва да ограничи силните страни на отлично балансирания
Коментари Харесай

Пиоли: Не гледаме към Наполи, а само към себе си, Дзаниоло е невероятен

Милан ще би трябвало да ограничи мощните страни на чудесно уравновесения тим на Рома. Такова мнение изрази наставникът на „ росонерите “ Стефано Пиоли, който добави, че „ джалоросите “ са извънредно ефикасни и сложни за противопоставяне.

„ Дявола “ е на второ място в Серия А с 36 точки. С пет повече е водачът Наполи, който в този 17-и кръг ще гостува на закъсалия Сампдория. Воденият от Жозе Моуриньо тим на „ вълците “ пък е на шесто място с 30 пункта.

" Рома е мощен и приключен тим. Те са композиция сред добра организация, атакуващи качества и физическа подготовка ", съобщи Пиоли пред репортерите през днешния ден преди първия домашен мач на Милан за годината.

" Николо Дзаниоло има необикновен капацитет. Той е както механически, по този начин и физически завършен състезател. Използва дълбочината на офанзивите, там търси топката, до момента в който Пауло Дибала избира да играе сред линиите “, очерта мощните страни на съперника Пиоли.

" Ще би трябвало да им се противопоставим съществено, да ги ограничим оптимално. И да внимаваме, тъй като са доста положителни на статични положения “, продължи мисълта си експертът.

Милан съкрати дистанцията от водача Наполи предходната седмица, откакто южняците паднаха 0:1 от градския противник Интер. Но Пиоли е безапелационен, че тимът му има да свърши още доста работа в битката за върха.

" Гледаме единствено себе си и това е. Трябва да се оправим със сигуацията. Знаем, че в случай че желаеме да спечелим Скудетото, би трябвало да съберем още доста точки и доста победи. Нека първо да стартираме с утрешния мач и ще приказваме по-нататък ", добави италианският експерт.

Пиоли добави, че бранителят Симон Кяер е имал някои проблеми на Световното състезание в Катар, само че положението му се усъвършенства последователно. Все отново няма съответна дата за завръщането му на терена. Същото се отнася и за вратаря Майк Манян, който има проблем с разтежение на прасеца.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР