Милан ще се опита да забрави съботното унизително поражение с

...
Милан ще се опита да забрави съботното унизително поражение с
Коментари Харесай

Пиоли: Длъжници сме на феновете

Милан ще се опита да не помни съботното унизително проваляне с 1:5 от Интер в градското дерби и да се реваншира пред своите тифози с триумф в първия мач от груповата фаза на Шампионска лига против Нюкасъл на следващия ден на " Сан Сиро ".

Треньорът на " росонерите " Стефано Пиоли е удовлетворен, че бързо идва нов значим мач, което ще даде опция на тима да се концентрира напълно върху него и да загърби разочараванието от резила против Интер.  

" Не беше елементарно, имахме огромни упования за дербито, имаше доста позитивизъм и убеденост, само че всичко свърши зле ", сподели Пиоли пред кореспонденти.

" Беше голямо отчаяние, само че в този момент имаме Шампионска лига, за благополучие, тъй като това е единственият метод, по който в действителност можем да променим фокуса си ", добави Пиоли.

Милан отпадна от Шампионската лига през предишния сезон от своя противник Интер на полуфиналната фаза, а провалянето в Серия А в събота значи, че са изгубили всичките си пет дерби мача с градския противник през тази календарна година.

" Дължник съм на почитателите, тъй като предишния сезон, когато играхме в действителност зле, те постоянно ни подкрепяха. Също по този начин им дължа нещо, тъй като станах треньорът на Милан, който е изгубил най-вече дербита за една календарна година, само че ще създадем всичко по силите си, с цел да сме сигурни, че този сезон към момента може да бъде доста позитивна акция ", сподели още треньорът.

Пиоли ще посрещне задушевно Сандро Тонали назад на " Сан Сиро ", откакто полузащитникът се причисли към Нюкасъл през юли.

" Мисля, че ще бъде доста прочувствено да се изправя против Сандро Тонали, ще го прегърна мощно. Сандро беше значим състезател по време на взаимната ни работа, спечелихме титли дружно. Ще бъде доста прочувствено за него да се върне на „ Сан Сиро “ и ние му желаем всичко най-хубаво, само че от втория мач нататък ", разяснява Пиоли.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР