Милан ще се опита да привлече младия защитник на Бенфика

...
Милан ще се опита да привлече младия защитник на Бенфика
Коментари Харесай

Милан е по петите на талант от Бенфика

Милан ще се опита да притегли младия бранител на Бенфика Томас Араухо. В продължение на няколко месеца скаути на " росонерите " са следили португалския младежки национал и отзивите от изявите му са позитивни. Араухо е капитан на тима на Бенфика до 19 години, а клубът се надява да удължи контракта му, който изтича през лятото на 2021 година.

Според португалските медии Интер също демонстрира интерес към Араухо, само че Милан е с по-големи шансове да си обезпечи подписа му.

Междувременно стана ясно, че " червено-черните " най-вероятно ще бъдат напуснати от Раде Крунич. Босненецът е запаса и желае да премине в тим, в който ще играе постоянно. Той може да укрепи Торино. " Биковете " са в търсене на халф, кадърен да замести контузения Даниеле Базели.

Крунич не е единственият футболист на Милан, мечтан от Торино. Джакомо Бонавентура също е алтернатива за халфовата линия на Торо. Опитният халф ще си тръгне от " Сан Сиро " като свободен сътрудник, а другите клубове, които желаят да го привлекат, са Аталанта Фиорентина и Рома.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР