Милан победи Пари Сен Жермен (ПСЖ) с 2:1 в мач

...
Милан победи Пари Сен Жермен (ПСЖ) с 2:1 в мач
Коментари Харесай

Милан обърна ПСЖ на Сан Сиро за първи успех в Шампионска лига

Милан победи Пари Сен Жермен (ПСЖ) с 2:1 в мач от 4-ия кръг на груповата фаза в Шампионска лига. Росонерите стигнаха до поврат след голове на Рафаел Леао и Оливие Жиру.

Бившият вратар на Милан Джанлуиджи Донарума играе първия си мач на стадион " Сан Сиро ", откогато напусна росонерите по посока Париж. В началните 10 минути на дуела стражът бе замерян с подправени банкноти, а от трибуните се чуваха викания " Доларума ", откакто италианецът напусна родния си клуб, с цел да получава по-високо заплащане в ПСЖ.

Гостите изненадаха съперника си с гол още в 9-ата минута. Бившият футболист на Интер Милан Шкриниар се разписа с глава от непосредствена непосредственост.

Възпитаниците на Стефано Пиоли обаче дадоха отговор единствено 3 минути по-късно. Джанлуиджи Донарума избави удар по земя на Оливие Жиру, само че топката се подвигна високо в наказателното поле. Рафаел Леао бе с тил към вратата, само че изпрати топката в мрежата с удар наподобяващ " задна ножица ".

До края на полувремето Осман Дембеле имаше добра опция да върне преднината на френския първенец, само че стреля в напречната греда.

След почивката " червено-черните " стигнаха до цялостен поврат. Оливие Жиру засече с глава центриране на Тео Ернандес за 2:1.

По сходство на първата част в края на второто полувреме столичани още веднъж стреляха в гредата. Резервата Кангин Лий нацели десния непряк дирек в предпоследната минута от постоянното време.

ПСЖ заема втората позиция в класирането с актив от 6 точки. Милан се намира на 3-ото място в подреждането с 5 пункта. В различен мач от групата с 2:0.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР