Милан обмисля възможността да привлече в състава си атакуващия халф

...
Милан обмисля възможността да привлече в състава си атакуващия халф
Коментари Харесай

Милан се насочва към Фелипе Андерсон

Милан обмисля опцията да притегли в състава си атакуващия халф Фелипе Андерсон. Бразилецът е благосъстоятелност на Уест Хам, само че сега е чартърен в Порто. Той обаче не съумя да се наложи в състава на " Драконите ", които обмислят да го върнат на " Чуковете ". Затова лондончани към този момент се оглеждат за различен тим, където да пратят този състезател.

Милан прави страховит сезон досега и е лидер в класирането на Серия " А ". До края на акцията обаче има много мачове, а тимът към този момент бе ударен от проблеми с травми на основни играчи. Затова треньорът Стефано Пиоли желае да укрепи още малко състава, с цел да има повече варианти. Наставникът е хвърлил око на 27-годишния бразилец като добра алтернатива за това.

Фелипе Андерсон има опит в Серия " А ". Звездата му изгря с екипа на Лацио, където игра 5 сезона, преди през 2018 година да бъде продаден на Уест Хам. Макар да не съумя да блесне с екипа на лондончани, в Милан имат вяра, че бразилецът може да възроди кариерата си на " Сан Сиро ".

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР