Милан няма победа от шест мача насам, а последните три

...
Милан няма победа от шест мача насам, а последните три
Коментари Харесай

Tова не е краят на моя Милан, нахъсан е Пиоли

Милан няма победа от шест мача насам, а последните три даже ги загуби. Това демонстрира, че отборът се намира в рецесия преди дербито на Милано против Интер от Калчото, което е в неделя вечер. Наставникът Стефано Пиоли е изправен до стената, само че е окуражен до потвърди, че неговият тим е кадърен да обърне сезона.

“Подготвили сме проект за мача въз основа на последните ни няколко срещи и конфликта с Интер за Суперкупата на Италия. През миналите дни работихме старателно ”, съобщи Пиоли на конференцията си преди дуела с “нерадзурите ”.

Едно от последните три провали е против Интер в упоменатия край за Суперкупата, като тогава “росонерите ” бяха разрушени с 3:0. Наставникът обаче не смята, че Милан е заслужавал да загуби толкоз тежко.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
“Във значими срещи като тази избрани моменти могат да решат изхода. В Рияд допуснахме три гола след три изгубени топки от наша страна. Взехме си урок и в този момент ще би трябвало да се оправим по-добре. Все още има опция да потвърдим, че сме по-добри от Интер ”, оптимист е треньорът.

“Критиките към нас не са пресилени. Само посредствените хора не признават грешките си. Ние можем повече и аз съм в положение да оказа помощ на отбора. Казах на футболистите, че не преставам да съм убеден, че разполагам със специфична група от състезатели. Това не е краят на моя Милан и би трябвало да го потвърдим ”.

Пиоли още веднъж подсети, за него класирането за Шампионската лига е доста значимо, откакто Наполи е надалеч на върха.
 Индзаги: Да не забравяме, че Милан е първенецът Индзаги: Да не забравяме, че Милан е първенецът
" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР