Милан не изпуска от поглед Маркъс Тюрам, който е цел

...
Милан не изпуска от поглед Маркъс Тюрам, който е цел
Коментари Харесай

Милан е впрегнал огромен ресурс в убеждаването на Тюрам

Милан не изпуска от взор Маркъс Тюрам, който е цел номер 1 за офанзивата на отбора. „ Росонерите “ не престават опитите да убедят играча да дебаркира на Миланело.

„ Гадзета дело Спорт “ написа, че Милан се бори с ПСЖ, който към този момент му е предложил огромен контракт, само че в този момент обстановката търпи поврат. Причината е, че Луис Енрике евентуално ще е идващият треньор на „ принцовете “. Преди испанеца огромният любимец за мястото на Кристоф Галтие беше Юлиан Нагелсман, който харесва Тюрам. Бившият испански селекционер обаче избира различен състезател.

По този метод за Милан се отваря много по-голям късмет да притегли френския национал. Миналогодишният италиански първенец предлага на сина на легендата Лилиан Тюрам заплата от 5-5,5 милиона евро чисто годишно. В допълнение на това наставникът на „ червено-черните “ Стефано Пиоли на няколко пъти е подсигурил на французина титулярно място и водеща роля в плана на „ Дявола “.

Според „ Гадзета “ наставникът на Милан употребява и аргумента, че 25-годишният нападател ще се събере със своите сънародници Майк Мейнян, Тео Ернандес и Оливие Жиру, за който се чака да е с много по-ограничени минути през сезон 2023/24.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР