Милан направи шампионски обрат от 0:1 до 3:1 при гостуването

...
Милан направи шампионски обрат от 0:1 до 3:1 при гостуването
Коментари Харесай

Милан държи съдбата си в свои ръце

Милан направи шампионски поврат от 0:1 до 3:1 при гостуването си на Верона от 36-ия кръг на Серия А. „ Росонерите “ завоюваха извънредно значимото си посещение на стадион „ Марк`Антонио Бентегоди “.

Милан можеше да поведе в резултата в 14-ата минута, когато след центриране от корнер в наказателното поле на Верона, Раде Крунич стреля с глава, само че право в ръцете на Лоренцо Монтипо.

Сандро Тонали вкара гол в 16-ата минута, само че след преразглеждането на обстановката с ВАР попадението не бе зачетено поради засада в хода на обстановката.

Пред Давиде Калабрия се откри чудесна опция в 19-ата минута, само че Лоренцо Монтипо съумя да избави удара му.

Рафаел Леао падна в наказателното поле на Верона в 21-ата минута, само че съдията подмина обстановката.

Верона поведе в резултата в 38-ата минута, когато Дарко Лазович откри Давиде Фараони, а той вкара топката във вратата на Майк Менян.

Милан съумя да изравни резултата в третата минута на добавеното време на първата част, когато Рафаел Леао асистира за попадението на Сандро Тонали.

Милан реализира цялостен поврат в мача в 50-ата минута, когато Леао откри Тонали, който от близко не пропусна да вкара своето второ попадение в срещата.

Кевин Лазаня имаше добра опция в 75-ата минута, само че стреля с глава над напречната греда в навън.

Милан вкара трети гол в 87-ата минута, когато Жуниор Месиас откри Алесандро Флоренци, а той се разписа във вратата на Лоренцо Монтипо.

С тази победа Милан остава водач в класирането с 80 точки, като има задатък от две пред своя преследват Интер. Верона е девети с 52 точки.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР